Melahat GÜREL Anaokulu
YEŞİLTEPE MAH. RESSAM HAMİT GÖRELE SK. MELAHAT GÜREL ANAOKULU BLOK NO 1/2 GÖRELE / GİRESUN

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişime açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

MİSYON

Biz Melahat GÜREL Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçı Gurubu İçin 07.30-12.30 Öğle Gurubu İçin 12.30-17.30

KALORİFER

yok

İL MERKEZİNE UZAKLIK 60KM VE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 1,2KM

Yeşiltepe Mah. Ressam Hamit Görele Sok. No:1 Görele/GİRESUN

100 Öğrenci Kapasiteli

Diğer Hususlar

OKULUMUZ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞTİR. OKUL KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞ OLUP, KAYIT YAPTIRACAKLARIN OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE MÜRACAATI GEREKMEKTEDİR.