PATİK Projesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Sunuldu

19-03-202119-03-2021Melahat Gürel Anaokulu Patik proje ekibi,Görele Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede'yi makamında ziyaret ettiler.   Patik projesi kapsamında 29 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Melahat Gürel Anaokulu Müdüresi Songül Hasbaş, Projeden Sorumlu Okul öncesi öğretmeni Hülya Altun Bogoçlu proje uygulamaları hakkında Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede'ye detaylı bilgi verdiler.   "Bebek patik giyiyorsa ona kitap da okunabilir" ve "Patikle Başla Kitapla Yaşa" sloganlarıyla yürütülen projede 0-6 yaş okul öncesi çocukları ve velilere yönelik etkinlikler gerçekleştirilmektedir.