PATİK Projesi İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Sunuldu

Patik Projesi Ekipleri İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ertuğrul Tosunoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

19-03-2021

Görele Melahat Gürel Anaokulu ve Giresun 75. Yıl Anaokulu Patik proje ekipleri ,Giresun  Milli Eğitim Müdürü Sayın Ertuğrul Tosunoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Patik projesi kapsamında 15 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Görele Melahat Gürel Anaokulu Müdüresi Songül Hasbaş, projeden sorumlu okul öncesi öğretmeni Hülya Altun Bogoçlu ve Giresun 75. Yıl Anaokulu müdüresi E. Gökşen Akkuş, projeden sorumlu okul öncesi öğretmeni Yasemin Şahin  proje uygulamaları hakkında Giresun  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ertuğrul Tosunoğlu'na detaylı bilgi verdiler.

"Bebek patik giyiyorsa ona kitap da okunabilir" ve "Patikle Başla Kitapla Yaşa" sloganlarıyla yürütülen projede 0-6 yaş okul öncesi çocukları ve velilere yönelik etkinlikler gerçekleştirilmektedir.